Боровинка

    Мешавина на исушени плодови и на листови од боровинка, со додаток на природна арома. Зрнестите плодови од боровинката имаат киселкаво-сладок вкус, по малку остар поради присутните танини, а нивната боја потекнува од пигментот антоцијан

    Секако, можете да уживате во овошниот чај Good Nature од боровинка и во жешките летни денови, приготвувајќи го како ладна напивка!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2 g овошна чајна мешавина