Шипка со хибискус

    Мешавината на зрели плодови од шипка со цвет од хибискус претставува богата композиција на овошни, слатки, но и на кисели ноти со освежителен мирис. Инспирирани од силните природни вкусови, со кои двете билки располагаат, ја создадовме оваа возбудлива мешавина. Уживајте во освежувачкиот и природен додаток на витамини со чајот Good Nature од шипка со хибискус!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2,5 g чајна мешавина.