Нане

    Подготвен да ги поттикне вашите сетила за мирис и да ги открие тајните на етеричните масла, со кои е особено богат листот од ментол. 

    Како најдобро да го доживеете чајот?Оставете ги филтер-кесичките да отстојат десетина минути во врела вода, при што садот во кој го приготвувате чајот да остане покриен. Може да додадете и малку лимон.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g лист од нане.