Целулит микс

    Чајната мешавина „Целулит-микс“ содржи хибискус, шипка и глуварче, кои придонесуваат за одржување на нормалниот метаболизам на мастите, а копривата и брезата дополнуваат придонесувајќи за продукција на нормално ниво на урина. Ароматичните нане и маточина придонесуваат за нормално варење на храната.

    Свежо приготвениот чај се пие во текот на денот, незасладен. Особено благопријатно дејствува кога се пие пред јадење.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Секое пакување содржи 90 g од чајната мешавина.