Камилица

    Чајот од камилица мами со својот мирис и ги обзема сетилата. Секоја голтка е дел од пролетната свежина во шолјата чај. Вашите сетила уживаат на тајните ливади во секоја шолја чај Good Nature од камилица. Соодветна за секоја пригода, камилицата го заслужува почесното место во вашата домашна колекција. 

    Секое пакување содржи 25 g цвет од камилица