Лакта микс

    Светската здравствена организација силно го препорачува доењето како идеална храна за новороденчињата и за доенчињата. Водени од грижата за најмилите, сите состојки на овој чај ги одбравме со особено внимание, пред сè, за да бидат безбедни за здравјето на мајката и на доенчето.

    „Лакта микс“ содржи мајчина душица, плод од ким, плод од сладок анасон, семе од грчко семе и лист од маточина. Оваа чајна мешавина помага за зголемено излачување мајчино млеко кај доилките. 

    Со особена грижа за вашите најмили.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

    Достапен е во филтер-кесички 20 x 2 g и во класично рефус пакување од 150 g.