Камилица

    Чајот од камилица мами со својот мирис и ги обзема сетилата. Секоја голтка е дел од пролетната свежина во шолјата чај. Уживајте на неоткриените ливади во секоја шолја чај Good Nature од камилица. Соодветен за секоја пригода, камилицата го заслужува почесното место меѓу вашата колекција чаеви. 

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1g цвет од камилица.