.

    Црн чај

    За добар почеток на денот

    Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и со бакарно-кафена боја. Содржи кофеин поради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2g листови црн чај.