Слим микс

    Претставува мешавина на кора од крковина (крушина), зајчев трн, корен од глуварче, на сладок корен, камилица и на сладок анасон. Оваа мешавина помага за регулирање на телесната тежина.

    Се препорачува да се користи неколкупати во тек на денот, по оброк, незасладен.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата,а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Достапен е во филтер–кесички – 20 х 1,5 g, 100 g.