Овошна чајна мешавина со арома на шумско овошје

    Мешавина на плодови од јаболко, круша, на аронија, боровинка, шипка и на цветови од хибискус и од бозел. Вистинско уживање во вкусовите! 

    Чајот е освежителен, со сладок вкус, но и помалку остар, со мирис во кој се препознава изобилството на компоненти.

    Се препорачува да се пие секогаш свежо приготвен, незасладен и во секое време од денот. Особено е пријатен во топлите летни денови, послужен врз неколку коцки мраз и со додаток на неколку резанки лимон.

    Чајот Good Nature од шумско овошје ќе го освежи секој дел од вашето тело. Вдишете длабоко и уживајте во моментот Good Nature!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2 g овошна чајна мешавина.