Кратекор

    Чајна мешавина на лист и на цвет од глог, хибискус, маточина, шипка и на сладок анасон, која помага во регулирањето на работата на срцето. 

    Листот и цветот од глог ја поддржуваат циркулацијата и помагаат во регулирањето наработата на срцето. Заедно со листот од маточина придонесуваат за намалување на тензијата, немирот и на иритабилноста.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

    Достапен е во филтер-кесички 20 х 1,5 g.