Чај од глуварче

    Коренот од глуварче помага во одржувањето на функцијата на уринарниот систем и ја поддржува детоксификацијата на организмот по пат на стимулирање на мокрењето. Исто така, глуварчето го стимулира варењето на храната и придонесува за нормална функцијата на системот за варење.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

    Достапен е во филтер-кесички 20 x 2,3 g.