Ерос

    Чајна мешавина која помага за подобрување на потенцијата

    Чајната мешавина се состои од бабин заб, лист од коприва, корен од женшен, лист од гинко, од чичок, пасифлора, кора од цимет и од ѓумбир. Билките бабин заб, коприва и женшен придонесуваат за поддршка на сексуалното здравје. 

    Свежо приготвениот чај може да се пие еднаш до двапати на ден. Се препорачува употреба на чајот најдолго еден месец, при што треба да следи пауза од 2 недели.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Секое пакување содржи 100 g од чајната мешавина.