Имуно микс

    Билна мешавина на цвет од невен, ајдучка трева и на лист од коприва. Копривата како главна компонента на мешавината придонесува за одржување нормална функција на имунолошкиот систем. 

    Свежо приготвениот чај се пие трипати на ден. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата,а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Секое пакување содржи 70 g од чајната мешавина.