Лакта микс

    Светската здравствена организација силно го препорачува доењето како идеална храна за новороденчињата и за доенчињата.

    Со цел да придонесеме за негата на најмалите, сите состојки од билната мешавина „Лакта-микс“ги одбравме со особено внимание. Чајот е наменет за жени што дојат за да им помогне да се зголеми излачувањето на мајчиното млеко. 

    Со особена грижа за вашите најмили.

    Достапен е во филтер-кесички – 20 x 2 g, 150 g.