Тоник микс

    Чајна мешавина која помага во подобрување на анемијата

    Билната мешавина се состои од лист од коприва, иѓирот, корен од глуварче, лист од малина и од лист од јагода. Билката носител на чајот е листот од коприва, кој придонесува за нормално создавање на црвените крвни зрнца и на хемоглобинот. 

    Свежо приготвениот чај се пие трипати на ден. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата,а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Секое пакување содржи 90 g од чајната мешавина.