Зимски чај

    За зимскиот периодви го препорачуваме „Зимскиот чај“, кој во својот состав содржи цветови од бозел и од липа, тимјан, сладок корен и плод од сладок анасон. Уникатна комбинација на билки со пријатен мирис и со хармоничен вкус што смирува и што релаксира. Оваа мешавина ќе ве исполни со топлина и ќе ви овозможи комплетно уживање во ладните зимски денови.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.